Mức lương: Thương lượng

Hình thức làm việc: Toàn thời gian cố định

Địa điểm làm việc: 8-15 Ton Duc Thang, Dist.1

Số lượng: 1

Chức vụ: Trưởng nhóm

Ngày đăng tuyển: 27/05/2020

Mô tả công việc

- Implementing and managing the Food Safety and Hygiene Management System (Hazard Analysis Critical Control Point - HACCP).
- Monitoring of production lines in all F&B areas - from receiving to final product.
- Tracking & filing of all food & fridge temperatures.
- Analyzing possible contamination points | Microbiological analyses.
- Conduct inspections and audits of food & beverage production process and premises.
- Ensure that all food is handled, prepared, stored and transported in a satisfactory manner.
- Provide in-house training in food safety and hygiene.
- Ensure that training and performance standards are maintained in food hygiene and in the use of chemicals.
- Responsible for high standards maintenance of hygiene and food safety in all the beverage production & related areas.

Quyền lợi được hưởng

- Attractive salary
- Insurance and Healthcare plan
- Duty meal

Yêu cầu công việc

- Good English| Strong communication| Service mind
- Certificate from an accredited organization in food safety & hygiene (HACCP and FSMS)
- Food safety and hygiene management experience is a must.
- Hotel background is highly preferred.
Quy mô:
Đang cập nhật...
Địa điểm:
8-15 Ton Duc Thang, Dist.1
  • Yêu cầu giới tính
    Không yêu cầu
  • Bằng cấp
    Cử nhân
  • Kinh nghiệm
    1 năm
  • Ngôn ngữ
    Tiếng Anh

Việc làm theo tiêu chí

Cẩm nang tìm việc

Tìm kiếm nâng cao

Yêu cầu hỗ trợ
Timviec.com.vn hỗ trợ dịch vụ
Hotline: 0981.448.766
TIMVIEC.COM.VN thường phản hồi trong vòng 24h